Savet za optimizaciju performansi vaše termos posude
Napunite posudu vrućom vodom i ostavite na 5 minuta. Zatim vodu zamenite vrućom hranom i zatvorite posudu. Zatvorite posudu.
Što je posuda punija, to efikasnije čuva toplotu ili hladnoću sadržaja.Ova posuda ima manju zapreminu i neće ostati topla kao veća, puna posuda. Uzmite model od 0,8 l ako želite izotermički proizvod koji najbolje izoluje.
Karakteristike
Ovaj jednostavan proizvod je izrađen od 4 dela (posude, poklopca, zaptivke, drške).
Napravili smo 8 cm širok otvor kako bi punjenje i čišćenje bilo lako. Meka drška za lako nošenje. Ne zauzima mnogo mesta u rancu.
Ne stavljajte u mikrotalasnu rernu.
Saveti za održavanje
Pere se u mašini za suđe (poklopac + telo). Pazite da ne izgubite zaptivku. Sušite sa skinutim čepom. Zaptivka čepa može se ukloniti za potpuno pranje i sušenje.
Prva upotreba
Proizvod dobro isperite čistom vodom tri puta pre prve upotrebe.
Materijali i propisi
Naši proizvodi i materijali zadovoljavaju važeće standarde za kontakt sa hranom. Ne sadrže bisfenol A (BPA).Izabrali smo da koristimo nerđajući čelik 18/8 (304) za posudu, poznat po svojoj bezbednosti hrane i polipropilena otpornom na toplotu i udarce za gornji deo. Zaptivka i ručka su napravljene od silikona, izuzetno izdržljivog materijala.
Težina i dimenzije
Zapremina: 0, 5 litara.
Dimenzije: Ø 11 cm x 10 cm.
Težina: 280 grama (posuda 214 g i poklopac 66 g). Otvor: Ø 8 cm.
Dostupno od 0,5 l i 0,8 l.
Kako funkcioniše termo posuda?
Posuda ima dva zida od nerđajućeg čelika sa vakumom između, čime sprečavamo razmenu toplote zbog kondukcije ili konvekcije. Fini sloj bakra prekriva spoljašnji deo unutrašnjeg zida, što sprečava izmene toplotnog zračenja.Gornji deo je izolovan zahvaljujući unutrašnjem umetku od ekspandiranog polistirena.
Odličan savet
Osim što održava toplotu hrane, može održavati i hladnoću. Nema ništa bolje od kašike sladoleda na pola puta za motivaciju dece (i odraslih).
Posudu možete koristiti i za pravljenje jogurta: zagrejte mleko do ključanja, ostavite da se ohladi do oko 43 °C (toplo ali ne previše), zatim ga sipajte u posudu s kašikom jogurta. Zatvorite kutiju i ostavite preko noći (između 6 i 10 sati).
Proces dizajniranja proizvoda: naša ekspertiza
Naš dizajnerski tim se nalazi u podnožju Monblana, u Gornjoj Savoji (Francuska). Ovo mesto je pravo mesto za sastanke za naše timove (dizajnere, proizvodne menadžere, inženjere itd.) i sportske entuzijaste. Velika prednost za dizajniranje vaših proizvoda za planinarenje.